Visie

Nienke & Reaven
Ik zie ieder kind als “UNIEK”. Ik kijk naar hoe het kind is, wie het kind is en waar de behoeftes liggen. Mijn allergrootste doel is dat een kindje zich veilig en vertrouwd voelt. Als eerst ben ik bezig met het bieden van emotionele veiligheid. Geborgenheid staat dan ook hoog als prioriteit.

Rust & regelmaat is ook wat bij mij in het dagritme terug te vinden is.

Achtergrond werkgebied

Al sinds ik mij kan herinneren, wil ik met kinderen werken. Van kinderen word ik blij en zij maken mijn leven rijk! Na de opleiding SWP4 te hebben afgerond en mijn diploma te hebben gehaald, ben ik aan de slag gegaan in de kinderopvang. Na 4 jaar op het kdv gewerkt te hebben kwam daar helaas de tijd van de bezuinigingen. Ik heb ruim 12 jaar ervaring met kinderen als in KDV, BSO en oppassen, dus waarom niet zelf starten? In 2014 is mijn gastouderopvang gestart en ik geniet nog elke dag van de kinderen die bij mij komen spelen!

Waarom een gastouder?

Ik ben mijn gastouderopvang gestart omdat ik graag kleinschalige en een rustige opvang wil bieden voor de allerkleinste tot 4 jaar. Op het kinderdagverblijf zijn naar mijn idee de groepen te groot. Gastouderopvang draagt bij aan het veilig voelen, omdat er altijd 1 vast gezicht is. Daardoor kan een kindje vertrouwen krijgen en zich ontspannen ontwikkelen. En ontwikkelen is het aller belangrijkste voor iedereen. Een huiselijke sfeer speelt een grote rol om dit allemaal te kunnen bieden aan kinderen. Het is kleinschalig, rustig en herkenbaar van thuis.

Dagster

De naam van mijn gastouderopvang heeft een achterliggende gedachte. Ik hoop dat kinderen de tijd van hun leven beleven bij mij en ik laat ze elke dag een ster zijn! Vandaar de naam DagSter.