Fijne opvang …

Geborgenheid

Voor de allerkleinste, maar uiteraard ook de peuters, is geborgenheid denk ik wel het belangrijkste. Ik probeer er met veel liefde voor te zorgen dat ze zich geborgen voelen en daardoor vertrouwd voelen zodat ze heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

Zorgzaamheid

Door de liefde en zorgzaamheid te geven aan een kind, geeft dat een veilig basis. Het kind voelt zich geliefd en krijgt zelfvertrouwen. Dat maakt het nog makkelijker om heerlijk ontspannen te kunnen spelen en dus te ontwikkelen. Zorgzame opvang is er met veel liefde bij Dagster.

Vertrouwen

Als er liefde is, geborgenheid en altijd één vast gezicht, dan komt er vertrouwen. Dat maakt het fijn voor een kindje om te komen en zich te ontwikkelen, maar ook zichzelf te kunnen en mogen zijn. Heerlijk ontspannen spelen en leren op eigen tempo.

Informatie

Gastouderopvang Dagster is open op de volgende tijden:

 

Maandag    : 
7.30 uur – 18.00 uur.

Dinsdag       :
7.30 uur – 18.00 uur

Donderdag  :
7.30 uur – 18.00 uur 

Gastouderopvang Dagster hanteert 1 vast contract.

Een vast contract met vaste dagen van minimaal 8 uur per (gereserveerde) dag.

Uurtarief voor het vaste contract is €6,00
In het uurtarief zit alle voeding, maar geen fles/borstvoeding.
Luiers zitten bij het uurtarief vanaf 1 jaar of maat 4.
Indien u wilt dat uw kindje al een warme maaltijd heeft gegeten dient u dit zelf mee te geven.  Vanuit Dagster wordt er geen avondmaaltijd aangeboden.

Als gastouder mag er maximaal aan 6 kinderen opvang worden geboden van 0 tot 12 jaar. 
Omdat de rust in de groep het belangrijkste is, is er gekozen om aan maximaal 5 kinderen opvang te bieden, waarvan 1 mijn eigen oudste kindje is (4+), dus ook alleen na schooltijd. Overdag zijn er daardoor maximaal 4 kinderen aanwezig. 
Dit is ook fijn om af en toe een dagje te kunnen ruilen en/of extra opvang aan te vragen.

Slapen is erg belangrijk en daarom is er bij gastouderopvang Dagster gekozen om de kinderen apart te laten slapen. Ieder kindje slaapt in een eigen kamertje en heeft een eigen bedje. 
Mocht het door omstandigheden nodig zijn om kinderen samen te laten slapen, proberen we dat vanaf 2 jaar. 

Er worden altijd spelenderwijs allerlei thema’s aan de kinderen geleerd door bijvoorbeeld knutselwerkjes, boekjes of spelmateriaal. 
Tijdens de herfst zullen we naar het bos gaan, blaadjes zoeken of bomen knutselen. Met Pasen zal er een boekje worden voorgelezen en schaapjes worden beplakt met watten.  Zo leren kinderen spelenderwijs toch de seizoenen, feestdagen of doen ze belangrijke basiskennis op. 

Goed om te weten is dat ik graag samenwerk met 1 vast bureau. 
Doordat ik geregistreerd ben in het LRK heeft u recht op kinderopvangtoeslag. 

Voor meer informatie kunt u klikken op de volgende link.

Kinderopvang Waddinxveen Gastouderbureau €55 p.m.