WIE IS NIENKE?

Ik ben Nienke Kouwenhoven, moeder van 2 zoontjes (Reaven 2014 en Caelan 2018) en samen met mijn man en kids wonen wij sinds 2019 in Zevenhuizen Koningskwartier.

Ik kan mijzelf omschrijven als zorgzaam, lief, creatief, rustig en een doorzetter.
Mijn hobby’s zijn op stap met mijn gezin, knutselen/creatief bezig zijn, vakanties of weekendjes weg en muziek luisteren.

ACHTERGROND OP WERKGEBIED

Al sinds ik mij kan herinneren, wil ik met kinderen werken. Van kinderen word ik blij en zij maken mijn leven rijk!
Na de opleiding SWP4 te hebben afgerond en mijn diploma te hebben gehaald, ben ik aan de slag gegaan in de kinderopvang.
Na 4 jaar op het kdv gewerkt te hebben kwam daar helaas de tijd van de bezuinigingen..
Ik heb ruim 12 jaar ervaring met kinderen als in KDV, BSO en oppassen, dus waarom niet zelf starten? In 2014 is mijn gastouderopvang gestart en ik geniet nog elke dag van de kinderen die bij mij komen spelen!

Mijn visie

Ik zie ieder kind als “UNIEK”. Ik kijk naar hoe het kind is, wie het kind is en waar de behoeftes liggen.
Mijn allergrootste doel is dat een kindje zich veilig en vertrouwd voelt. Hij/zij zichzelf kan zijn. Geborgenheid staat dan ook hoog als prioriteit.

Rust&regelmaat is wat bij mij in het dagritme terug te vinden is.

WAAROM GASTOUDEROPVANG?

Ik ben mijn gastouderopvang gestart omdat ik graag kleinschalige en een rustige opvang wil bieden voor de allerkleinste. Op het kinderdagverblijf zijn naar mijn idee de groepen te groot.
Gastouderopvang draagt bij aan het veilig voelen, vertrouwen en ontspannen ontwikkelen. En ontwikkelen is het aller belangrijkste voor iedereen.
Een huiselijke sfeer speelt een grote rol om dit allemaal te kunnen bieden aan kinderen.

Gastouderopvang dagster

De naam van mijn gastouderopvang heeft een achterliggende gedachte.
Ik hoop dat kinderen de tijd van hun leven beleven bij mij en ik laat ze elke dag een ster zijn!  Vandaar de naam DagSter.